top of page

Meistä

Petra's Toursilla on visiona tarjota inspiroivia opastettuja kierroksia ja aktiviteettejä. Taataksemme vierailijoille aina yhtä korkealaatuisen palvelun teemme yhteistyötä auktorisoitujen oppaiden ja kuljetuspalveluyritysten kanssa. Arvostamme vastuullista ajattelua ja työskentelemme hyvinvoivien ihmisten ja luonnon puolesta. Toimimme inklusiivisesti, tarjoamme esteettömiä kierroksia ja olemme Sustainable Travel Finland -sertifioitu yritys.

Helsinki Guides logo.webp
Aland_Tours_logo_horisontaalne (1)_edite
HELSINKITUKTOURSLOGO-1.png
Porkkala-sulkeen logo
IMG_8687 2023-10-17 14_52_08.heic

Kahdeksan vuotta oppaana toimineena ja kulttuurintutkijan taustalla tarjoan ainutlaatuisen näkökulman tutustua Helsingin ja sen lähialueen historiaan ja kulttuuriin - suomeksi, englanniksi tai saksaksi. Tarjoan hetkiä, jotka herättävät innostuksen ja synnyttävät uusia oivalluksia – ei opettavaisia luentoja, vaan inspiroivia kokemuksia.

 

Pidän kaupungin katujen sykkeestä ja arvostan luontoa sen tuoman rauhan ja hyvän olon tunteen vuoksi - tarjoan kierroksilla ainutlaatuisen mahdollisuuden pysähtyä, ihmetellä ja kokea pääkaupukiseudun raikkaat niemenkärjet, metsien soiset notkot ja kaupungin kadunkulmat sopivan inspiroivalla tavalla.

Tervetuloa Helsinkiin ja sen kauniiseen ympäristöön! 

M.A. Petra Vairimaa 

bottom of page