top of page
City of helsinki and a Conference hotel

Ohjelma- ja kokouspalvelut

Etsitkö ainutlaatuista ja mieleenpainuvaa kokemusta ja mahdollisuutta tutustua Suomen rikkaaseen kulttuuriperintöön? Me Eveniolla tarjoamme läntisellä pääkaupunkiseudulla opastettuja kierroksia, joilla asiantuntevat oppaamme vievät osallistujat retkille tutustumaan pääkaupunkiseudun historiaan ja nykypäivään niin maalla kuin merellä - tutustumme niin lempeään luontoon, taajamien tarinoihin kuin myös kuhisevaan kaupunkielämään.

 

Tarjoamme myös ulkona ja museoissa tapahtuvaa käytännönläheistä kerho- ja kurssitoimintaa, joissa opitaan lukemaan ympäristömme historiallisia kerroksia, nautitaan luonnossa liikkumisesta, havannoidaan piirtäen ja etsitään aarteita. Kerhot sopivat erityisen hyvin paikallisiin tapahtumiin, harrastuskerhoksi, luokkaretkeläisille kuin myös yrityksen tyhy-päivän viettoon mukavaksi ohjelmaksi, koska ne eivät ole paikkasidonnaisia.

Opas- ja ohjelmapalveluiden lisäksi tuotamme kokouspalveluita kliinisen lääketutkimuksen tarpeisiin. Oli kyseessä tutkimuspalveluyritys (engl. contract research organisation, CRO) tai lääkeyhtiö - kokenut tiimimme hoitaa kaikki yksityiskohdat tilan valinnasta ja logistiikasta ateriapalveluihin ja kokoustekniikkaan - paikan päällä, virtuaalisesti tai hybridimallin avulla.

Olitpa sitten CRO tai lääkeyritys, joka haluaa isännöidä onnistuneen tutkijakokouksen, tai seikkailija, joka haluaa lisää kivoja kokemuksia, meiltä löydät tarvittavat palvelut. Ota yhteyttä jo tänään ja luodaan yhdessä arvokkaita kokemuksia.

***

Liity postituslistallemme | Tilaa uutiskirje

bottom of page