top of page
Kotokierros. Photo Evenio.

Kotokierros Dorngarn Plateaulla
(5 km, 3 h)

Etelä-Suomen metsien sisällä voi löytää todella henkeäsalpaavan luonnon. Tällä retkellä ryhmä kulkee Meikon virkistysalueella sijaitsevan "Kotokierroksen Dorngarn Plateaulla". 

 

Seurataan merkittyä polkua, jonka pituus on yhteensä 5 km. Matkan varrella tulee vastaan erämaalammikoita, soita ja virtaavia puroja – ei ole ihme, että tämä reitti tunnetaan myös "Four Lakes Tour" -matkana. Alussa ryhmä nouse jyrkkiä portaita ylös tasangolle, jonka jälkeen jatketaan metsäpolkuja, kivisiä alueita ja vanhaa metsää.

Kesällä ja syksyllä matkan varrella voi kerätä tai maistella paikallisia "superruokia", kuten mustikoita, puolukkaa ja sieniä. Osallistujilla on mahdollisuus tutustua alueen historiaan, villieläimiin ja luontoon kahden valtuutetun oppaan – yhden paikallis- ja yhden erämaaoppaan – seurassa. Retken aikana kuitenkin varataan aikaa myös kaikkien aistien tekemiseen ja vuodenaikojen mukaan muuttuvan tunnelman arvostamiseen. Omia välipaloja voi nauttia upean luonnon keskellä. 

 

Sopii: 

Elämyksen katsotaan sopivaksi ulkoilusta ja kulttuurihistoriasta kiinnostuneille ryhmille tarjoten erinomaisen mahdollisuuden kohtuulliseen liikuntaan Helsingistä kivenheiton päässä sijaitsevassa erämaassa.

Hinnat, sis. ALV 24 %:

  • 59 €/osallistuja

  • Vähimmäislaskutus koskee 10 osallistujaa

  • Ryhmän maksimikoko on 20 osallistujaa

Hintaan sisältyy:

Paikallinen opas

Lisäpalvelut ja tiedot:

Kuljetusjärjestelyjä voidaan helpottaa ja autolla saapuville on mahdollisuus jättää ajoneuvonsa ilmaiselle pysäköintialueelle. Lisäpalveluna voidaan harkita myös takka-aterian järjestämistä ja sään salliessa jopa lumikenkäilyn harjoittelua.

bottom of page