top of page

Sat, 27 May

|

Porkkalanniemi, Kirkkonummi

Opastettu kierros Porkkalanniemen luonnossa (4h)

Talkoot ja opastettu kierros - uudistavan matkailun äärellä

Registration is closed
See other events
Opastettu kierros Porkkalanniemen luonnossa (4h)

Time & Location

27 May, 10:00 – 28 May, 14:00

Porkkalanniemi, Kirkkonummi

About the event

Lähde mukaan opastetulle kierrokselle Porkkalanniemeen Kirkkonummella. Tämän kierroksen aikana pääset osallistumaan luontopolun pienimuotoisiin siivous- ja korjaustalkoisiin samalla kun pääset tutustumaan niin Kirkkonummen historiaan kuin polkua ympäröivään monimuotoiseen luontoon. Oppaana tällä kierroksella toimii luontopolun suunnittelija, dosentti Pekka Borg ja matkanjohtajana, paikallisoppaana Evenion Petra Vairimaa. 

Kierroksen ideana on toteuttaa uudistavan matkailun "regenerative tourism" ajatusta. Uudistavassa matkailussa ei haluta ainoastaan minimoida  matkailun haittavaikutuksia, vaan pyritään miettimään millä tavalla matkailijoilla voisi olla positiivinen vaikutus kohteeseen. Tällä kierroksella voimme - samalla kun liikumme luonnossa - parantaa vierailukohteen kestävyyttä ja hyvinvointia. Lisäksi voimme oppia luontopolun kunnostamisesta, harjoittelemme halutessamme uusien välineiden käyttöä ja saamme tietoa meitä ympäröivästä luonnosta ja alueen kulttuurihistoriasta. Jätämme paikan paremmassa kunnossa seuraaville kävijöille. 

Ohjelma:

klo 9:45 Kokoontuminen Kirkkonummen rautatieasemalla (Munkinmäen puolella parkkipaikalla)

Klo 10:00 Opastettu kuljetus Porkkalanniemeen

Klo 10:30 - 13:30 Opastettu kierros luonnossa, jonka aikana ohjatusti talkoopuuhia. Omat eväät mukaan, 2 eväspaussia. Kierroksen pituus n. 3,5 km.

Klo 13:30 - 14:00 Kuljetus takaisin Kirkkonummen rautatieasemalle. 

Kierroksen hintaan kuuluu:

Yhteiskuljetus Kirkkonummen rautatieasemalta paikan päälle ja takaisin (linja-auto)

Matkanjohtaja- ja opaspalvelut

Talkoovälineiden käyttö

Hinta  (sis. alv 24%):

 • Aikuiset 18+-vuotta 35€/henkilö
 • Alle 18-vuotiaat, opiskelijat ja eläkeläiset 30€/henkilö

Retken voi maksaa myös ePassilla.  Valitset vain oikean tuotteen, ja Evenio saa maksusta ilmoituksen  sähköpostiinsa. Lähetämme tekstiviestin saatuamme tiedon ostosta.

Jotta kierros toteutuu tulee ryhmässä olla vähintään 20 henkilöä.

LISÄTIETOJA:

 • Retki on suunnattu luonnosta inspiraatiota saaville ja paikallisesta historiasta kiinnostuneille, kestävän kehityksen ja uudistavan matkailun teemasta innostuneille. Ei ikärajaa.
 • Vakuutukset: Evenio Oy on vastuuvakuutettu, osallistujalle suositellaan omaa tapaturmavakuutusta.
 • Evenion oppaat ovat EA-koulutettuja
 • Suosittelemme säänmukaista vaatetusta ja ulkoiluun sopivia kenkiä. Vesipulloa suositellaan etenkin lämpimänä päivänä. Omat eväät mukaan. 
 • Opastuskieli: suomi (ja tarvittaessa ruotsi, englanti ja saksa)
 • Vastuullisuus:  Edistämme toiminnassamme yhdenvertaisuutta, pyrimme vähentämään  eriarvoisuutta ja toimimme inklusiivisesti. Syrjimätön, osallistava  toiminta edistää avointa, tasa-arvoista ja mukaansatempaavaa  yhteiskuntaa.
 • Saavutettavuus & esteettömyys: Reitti ei sovellu liikuntarajoitteisille. Kierroksella kuljetaan linja-autolla ja metsäisessä maastossa, jossa on korkeuseroja, kalliota, portaita, pitkospuita ja erilaisia metsäpolkuja. Opastus ja retken kulku on  luonteeltaan rauhallista.

Tickets

Price

Quantity

Total

 • Opastettu kierros Porkkala

  From €25.00 to €30.00

  From €25.00 to €30.00

  Sale ended

  Price option
  Price
  Quantity
  Total

  Aikuinen

  €30.00

  ALV included

  €30.00

  ALV included

Total

€0.00

Share this event

bottom of page