top of page

Sat, 02 Sept

|

Meiko

Ihanat suokävelyt (4,5h)

Opastettu ryhmäretki syksyn mukaan vaihtuviin suomaisemiin. Oiva mahdollisuus kokea pala erämaan henkeä ja nauttia soiden kauneudesta! Kuvat: Tarja Aholainen ja Harri Ouri

Ihanat suokävelyt (4,5h)

Time & Location

2 more dates

02 Sept, 10:00 – 14:30

Meiko, Korsolammentie 44, 02400 Kirkkonummi, Finland

About the event

Etelä-Suomen metsien kätköistä löytyy upeita suoalueita, todellisia hyvinvoinnin lähteitä! Tällä ryhmäretkellä tutkitaan Kirkkonummen Meikon virkistysalueen suoluonnon, eläinten ja ihmisten yhteistä historiaa, annetaan aisteille aikaa ja nautitaan syksyn edetessä erämaan rauhasta ja luonnon kauneudesta. Voit ilmoittautua yhdelle tai useammalle kierrokselle. 

Retkellä toimivat oppaina sekä paikallis- että eräopas. Retki soveltuu paikallisesta luonnosta ja kulttuurihistoriasta kiinnostuneille ja tarjoaa mahdollisuuden fyysiseen aktiivisuuteen ja luonnon tarjoamaan hyvinvointia buustaavaan elämykseen.

Sijainti

Meiko sijaitsee Kirkkonummella, noin 45 minuutin ajomatkan päässä länteen Helsingin keskustasta. Lähijunat kulkevat kaksi kertaa tunnissa Helsingistä Espoon kautta Kirkkonummelle. Matka-aika on noin 30-40 minuuttia. Kirkkonummen rautatieasemalta on noin 6 kilometrin matka Meikon parkkipaikalle. Yhteiskuljetus voidaan tarvittaessa järjestää.

Saavutettavuus

Keskivaativa reitin ja maaston suhteen. Reitillä kuljetaan valmiilla poluilla, mutta maastokohdissa mennään myös polkujen ulkopuolella. Maastossa on osittain pieniä korkeuseroja.

Vastuullisuus

Evenio on sitoutunut suunnittelemaan tapahtumia ja ohjelmapalveluita, jotka edistävät osallistujien hyvinvointia ja ymmärrystä ympäröivää maailmaa kohtaan kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisesti. Sitoudumme lisäksi edistämään yhdenvertaisuutta, vähentämään eriarvoisuutta ja toimimme inklusiivisesti. Päämääränä on, että palvelut ovat yhdenvertaisesti kaikkien saavutettavissa iästä, seksuaalisesta suuntautumisesta, uskonnosta, kulttuurista ja erityistarpeista huolimatta. Syrjimätön, osallistava toiminta edistää avointa, tasa-arvoista ja mukaansatempaavaa yhteiskuntaa.

Huomionarvoista

Säänmukainen vaatetus ja ulkoiluun sopivat kengät. Vesipulloa suositellaan etenkin lämpimänä päivänä. Evenio neuvoo mielellään oiekan varustuksen valinnassa.

Aikataulu

9:45 - 10:00 Kokoontuminen Meikon parkkipaikalla

10:00 - 14:30 Opastettu luontokierros. Kaksi eväshetkeä.

Optiona 14:30 – 15:30 Meikon keittokatoksella / tulentekopaikalla omatoiminen ruokailuhetki.

Paluu parkkipaikalle. 

Hinta

35€ / henkilö (sis. alv. 24%)

Lisätilauksesta erillinen kuljetus.

Tickets

Price

Quantity

Total

 • Opastettu kierros suolle.

  €35.00

  ALV included

  €35.00

  ALV included

  0

  €0.00

Total

€0.00

Share this event

bottom of page